CADEAU

Het is natuurlijk leuk om iemand een fles champagne, een Rituals pakket of een tegoedbon voor een mooie woonwinkel te geven. Maar ben je op zoek naar een uniek cadeau dat je vriend/beste vriendin/moeder/broer/collega niet snel gaat vergeten? Geef een verrassingsdate!

HOE WERKT DAT?

Je bestelt bij ons een tegoedbon van €50,- per persoon. Vertel ons wat er op het kaartje moet staan en waar het kaartje naartoe gestuurd moet worden. Wij doen de rest!

Bij het verzilveren van de tegoedbon kan het stel kiezen voor een romantische of een avontuurlijke date. Ze kunnen ook zelf kiezen op welke dag en in welke regio ze op date willen.

WAAROM EEN VERRASSINGSDATE?

Het idee achter deze date is dat je samen nieuwe herinneringen maakt. Misschien ga je wel iets doen wat jullie helemaal fantastisch vinden en ontdek je een gezamenlijke nieuwe hobby! Of misschien sta je ineens in een boerderij, terwijl je een hekel hebt aan dieren… Maar ook dát is samen herinneringen maken! Je kan er (achteraf) samen om lachen en hebt een goed verhaal voor je vrienden en familie.