DATEN

Daten is belangrijk! Je hebt aandacht voor elkaar, lol, en soms springen de vonken opnieuw over! Maar ja, elke keer weer verzinnen wat je samen kan gaan doen… We’ve got you! Bekijk onze date tips of boek een verrassingsdate voor jezelf of iemand andersπŸ‘‡

Dineren in een reuzenrad, kleiduif schieten of gedichtjes lezen bij het haardvuur. Wat hebben we voor jullie in petto?

VERRASSINGSDATE
P.p vanaf €50,-
  • Jullie kiezen de datum, regio en
  • of jullie zin hebben in romantiek of een avontuur. Wij doen de rest! 😏

Ik heb ondertussen al meerdere dates gehad via jaikwilg en wij hebben ons iedere keer ontzettend vermaakt. Alle dates waren uniek en meer dan passend op onze verzoeken. Daarnaast is de cadeaubon onzettend leuk om te geven voor diverse gelegenheden (verjaardagen, bruiloft, housewarming), want je geeft een unieke activiteit zonder dat het mij veel moeite kost met mijn niet zo creatieve brein. Bo en Daphne zijn laagdrempelig te benaderen en nemen snel contact met je op. Ik ben laaiend enthousiast!

Sam

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Michel

Ik vond het FAN-TAS-TISCH!

Ik vond het FAN-TAS-TISCH! De voorpret die we samen hebben gehad. De hints een paar dagen van tevoren het was zo ontzettend leuk. Leuk restaurant, leuke activiteit.. we hebben tot nu toe iedereen met wie we in gesprek kwamen over relaties, liefde en verrassen dit aangeraden. We gaan het ZEKER nog een keertje overdoen!

Suzan

Super leuk om iets te doen wat je alle twee een keer niet weet. Maakt het ook wat spannender!
Thanks voor de date en ik vertel het door over jaikwilg!

Storm en Stan

Foto's van onze klantenπŸ‘‡

Date alarm! Elke maand delen wij een nieuwe date tip. Niks missen?πŸ‘‡