TROUWEN

Hoi! Wij zijn Bo en Daphne , allebei weddingplanner en oprichter van  JA IK WILG – buiten is het feest. Je mag ons vragen voor elke bruiloft, maar we zijn het meest in ons element bij bruiloften in de buitenlucht. Bijvoorbeeld aan het strand, in een kas, in de dierentuin, in het bos of op een camping. Zo romantisch al die lichtjes in het donker en dansen onder de sterrenhemel!

Als je ons vraagt om je te helpen bij jouw bruiloft, dan zorgen we er samen voor dat het een unieke dag wordt. We laten alle traditionele regels vallen en gaan kijken naar wat écht bij jullie past. Vind je een grote entrance op je trouwdag ongemakkelijk? Waarom draai je het dan niet om? Wees er als eerste en begroet je gasten als zij binnenkomen. Hou je niet van speechen? Doe het dan niet!

Je kan ons inhuren als weddingplanner voor je hele bruiloft. Maar mocht je daar niet genoeg budget voor hebben, dan kan je ons ook vragen om je alleen te helpen bij het opstarten en/of op de dag zelf. Bo woont in Rotterdam en Daphne in Amersfoort, maar we komen overal in Nederland!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws of meer inspiratie opdoen? Volg ons dan op Instagram.

HULP BIJ JE AANZOEK
v.a.€250
 • – brainstorm
 • – plan uitwerken
 • – the big moment
SPARsessie
380
 • – Brainstorm
  – Voorbeeld begroting
 • – Voorbeeld jaarplanning
  – Moodbord
WEDDINGPLANNER A-Z
v.a.€1900
 • We helpen je tijdens je hele bruiloft! Bij het plannen én bij de styling. Wij zorgen ervoor dat alles tot in detail geregeld is. En zorgen ervoor dat de bruiloft écht bij jullie past.
CEREMONIEMEESTER
per uur €50
 • We maken een draaiboek en spreken deze door met al jullie leveranciers. Op de dag zelf hebben we alle touwtjes in handen, waardoor jullie lekker kunnen genieten.

Wij houden van kleur en dansen onder de sterrenhemel

Waar hou jij van?

GA OP VERRASSINGSDATE

Trouwen is een viering van de relatie, maar vooral een viering van de liefde. En dat is niet iets wat op 1 dag gebeurt. Trouwen is een werkwoord. De spark hou je levend door samen avonturen te beleven en herinneringen te maken.